veilig (op)weg

Slijtlagen

Kunststofslijtlagen zijn kritische onderdelen in wegen. Ze dienen te voldoen aan zware eisen mbt duurzaamheid, stroefheid en waterdichtheid. Het Faroni slijtlaag systeem is er in verschillende kleuren; o.a. licht grijs, antraciet, oxyderood of zandkleurig.

Ons slijtlaag systeem is BRL K19143 gecertificeerd en is aan te brengen op stalen, houten, betonnen, bitumineuze en kunststof ondergronden. De VS 120 en de PU 315 voldoen aan de RTD 1015 eisen voor kunststofslijtlagen.

Doorsturen

Controle op kwaliteit

Eigen fabricaat

Bij Faroni mengen we de grondstoffen voor de slijtlagen zelf. We hebben 30 jaar ervaring en onze geselecteerde dealers brengen de slijtlagen aan. Zo houden we controle op het totale productieproces en kunnen we de kwaliteit waarborgen.

KIWA BRL K19143 gecertificeerd

Waterafvoerend vermogen en duurzaam

Het water afvoerend vermogen van de slijtlaag, waarmee het risico op aquaplaning tot het minimum wordt beperkt, is zeker met de weersomstandigheden in Nederland van groot belang. Ons systeem is getest op duurzaamheid. Met de Tec slijtlaag systemen bent u verzekerd van een lange levensduur.

Brug Kampen

Je realiseert het je misschien niet, als je over deze brug rijdt, maar de slijtlaag op de brug naar Kampen komt bij Faroni vandaan. De stalen onderdelen zijn voorzien van een BRL K19143 gecertificeerd slijtlaag-systeem.

Denemarken

Voor de afwerking op het houten brugdek heeft men gekozen voor de PU 315 Polyurethaan slijtlaag systeem van Faroni.

Veiligheid voor alles

De slijtlagen zijn in verschillende gradaties en kleuren verkrijgbaar. Bekijk onze producten voor de slijtlagen.