Designed with you

LAB Collectie

Een foto, het logo van uw bedrijf, of de looproute in een gietvloer? Het kan met LAB van Faroni. Wij hebben de techniek en ervaring in huis om alle soorten prints en afbeeldingen in gietvloeren te verwerken. We gaan het experiment graag met u aan, zo bouwen we samen aan de LAB Collectie. Het idee voor de LAB Collection komt voort uit vragen van opdrachtgevers. Bijvoorbeeld over logo’s. Je drukt letterlijk een stempel op de entree van jouw bedrijfspand als je het logo in de vloer verwerkt.

Maar we gaan veel verder dan dat. Denk aan een hinkelbaan in de vloer van het kinderdagverblijf, een print van een Perzisch tapijt of een handtekening. In de LAB Collectie zijn wij ook bezig met technologische innovaties, want welke plek heeft een gietvloer in slimme gebouwen?

Doorsturen

Hoogwaardige technologie

Unieke vloeren

Voordat er met prints, patronen en logo’s in vloeren gewerkt kan worden, zijn we in ons LAB aan de slag gegaan. Wat is er allemaal mogelijk, welke technieken werken het best en hoe kunnen applicateurs het best te werk gaan op locatie? Allemaal vragen waar we uitgebreid onderzoek naar hebben gedaan en inmiddels ook ervaring mee hebben. Kiezen voor LAB Collection is kiezen voor creativiteit, innovatie en hoogwaardige kwaliteit gietvloeren.

Co-creatie in uw vloer

Samen nadenken over de ideale vloer voor uw bedrijfspand: dat is waar Faroni voor staat. Onze experts gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Kwaliteit en innovatie

Bij Faroni mengen we de grondstoffen voor de gietvloeren zelf. Zo kunnen we de kwaliteit waarborgen. Bovendien innoveren onze experts voortdurend en zoek ze steeds naar nieuwe toepassingen van gietvloeren.

Gedreven door esthetiek

Net even anders

Binnen de LAB Collectie kijken we anders naar vloeren. Met een kunststofvloer heb je oneindige mogelijkheden en in ons lab onderzoeken we voortdurend nieuwe technieken. Daarmee proberen we ook bijzonder wensen van onze klanten te vervullen, op het gebied van co-creatie, art en technologie.

Co-creatie gietvloeren

Voordelen LAB Collection

  • Uw idee, onze hoogwaardige technologie
  • Vrijwel elk beeld is mogelijk
  • Samen werken aan uw idee
  • Hoogwaardige grondstoffen
  • Maximale kwaliteitscontrole door eigen productie
  • Duurzaam en eenvoudig schoon te houden

Meer weten over de LAB Collectie?

Wilt u informatie over een Faroni LAB Collectie voor uw bedrijf? Neem contact met ons op om uw idee te bespreken.