Tec Collection

Tec 1200

Een goede slijtlaag moet sterk zijn. Daarom produceren wij slijtlaag systemen op basis van laag- viskeuze kunstharsen. Deze zijn namelijk zeer duurzaam. De lagen hechten goed aan de ondergrond, harden snel uit en zijn goed bestand tegen chemicaliën, benzine, olie, dooizouten en reinigingsmiddelen. Er is maar een geringe laagdikte nodig. Hierdoor zijn onze slijtlagen zeer geschikt voor bruggen en hellingbanen. Onze Epoxy slijtlaag is BRL K19143 gecertificeerd.

Nieuwsgierig ? Stel uw vraag via onze chat.

Doorsturen

Hoog slijtvaste korrels

De Tec 1200 wordt ingestrooid met hoog slijtvaste natuurlijke instrooi materiaal. Deze hebben een hoge PSV-waarde ( Polished Stone Value )waardoor ze minder snel slijten en de levensduur van een slijtlaag verhogen. Hier vindt u onze instrooi welke wij in ons assortiment hebben. De meeste van de korrels zijn in verschillende gradaties verkrijgbaar. Vraag onze experts voor meer informatie over de gradaties.


Uitgelicht

Voordelen Tec 1200

  • BRL K19143 gecertificeerd
  • Bewezen techniek, veel ervaring
  • Lange levensduur
  • Naadloos
  • Kwaliteitsgarantie door eigen productiefaciliteit
  • Chemisch resistent

Tec 1200

In beeld

De Tec 1200 slijtlagen in beeld.

Epoxyslijtlaag

Een slijtlaag moet tegen een stootje kunnen en onze Tec 1200 kan dat. We gebruiken hoge kwaliteit grondstoffen en mengen de grondstoffen zelf in onze eigen fabriek.

Interesse in Tec 1200 ?

Wilt u met een van onze experts in gesprek over de Tec 1200? Neemt u gerust contact met ons op.