Technique meets beauty

Faroni gietvloeren

Een grote passie voor esthetiek en sterk in techniek, dat is het verhaal van Faroni. Vanuit een gecombineerde ervaring van ruim 50 jaar zijn we opnieuw gaan kijken naar de techniek en het design van gietvloeren. Zo komen we tot vloeren van hoogwaardige kwaliteit die écht bijdragen aan de beleving van een bedrijfspand of woning. De combinatie van innovatieve technologie en passie voor esthetiek krijgt vorm in kunststofvloeren. Bij Faroni kiest u voor beleving in onze door experts zorgvuldig samengestelde collecties.

Faroni voor woningen

Het vervullen van woon- en designwensen? Veel tevreden klanten beamen het: bij Faroni doen ze hun uiterste best met deskundig advies en ondersteuning.

Faroni voor uw bedrijfsvloeren

Faroni is verkrijgbaar via dealers. Deze geselecteerde dealers hebben jaren lange ervaring met onze producten en installeren jaarlijks meer dan één miljoen vierkante meters aan vloeren.

Faroni voor de industrie

Faroni heeft verschillende producten en systemen voor de industrie. Denk hier aan b.v. chemische resistente en vloeistofdichte producten.

Faroni voor infra

Om de veiligheid te vergroten, biedt Faroni speciale slijtlagen en anti-slipsystemen. De slijtlagen zijn bestand tegen chemicaliën, benzine, olie, dooizouten en reinigingsmiddelen. De VS 120 van Faroni is BRL K19143 gecertificeerd.

Faroni voor parkeergarages

Faroni produceert speciale coatings voor parkeergarages. In het assortiment zitten damp-open coatings. De kans op blisters (blazen) is hierdoor minimaal. Voor meer informatie neem contact met ons op!

Faroni voor parkeerdaken

Faroni produceert een scheur-overbruggend membraan. Deze is speciaal ontwikkeld voor een parkeerdak. Door de thermische belasting van daken (warmte en kou) kan een standaard product scheuren. Onze systemen voorkomen scheurvorming op daken.