Inspiratie

Troffelvloeren

Faroni

10-06-2019

Doorsturen

Comfortabel, mooi en in heel veel kleuren verkrijgbaar. Een troffelvloer in uw badkamer is bovendien perfect te combineren met vloerverwarming. We hebben in de door onze experts samengestelde collecties zeker de juiste vloer voor u. We hebben verschillende technieken in huis waaruit u kunt kiezen voor de optimale beleving.

Sterk en praktisch

Troffelvloeren leggen we met de hand in uw bedrijfspand. Ze zijn erg populair in de horeca vanwege de combinatie van een ijzersterke vloer die een pand ook een prachtige uitstraling meegeeft.

 

Kleur geeft uw badkamer glans

Voor de badkamer kiest men doorgaans voor rustige kleuren. Het is ten slotte een ruimte om in tot rust te komen. Bijvoorbeeld met natuurlijke tinten. Wilt u strak design of elegantie? Ook daarvoor hebben we de juiste kleuren in onze collecties.

 

Trends in sanitaire ruimtes

Onze experts zijn op de hoogte van elke trend in badkamerinrichting. Bij het ontwerpen van de collecties hebben ze bijvoorbeeld gekeken naar de rauwe industriële look. Zo kunt u in de Solid serie kiezen voor een prachtige betonlook gietvloer voor uw badkamer.

Wat ook heel goed werkt en uw badkamer veel elegantie meegeeft, is antraciet kleurige troffel: de Solid Sand: Het zijn slechts enkele voorbeelden van vloeren voor uw badkamer die we voor u kunnen creëren.

 

Handwerk

Onze dealers leggen de vloeren met de hand en daardoor is uw badkamervloer altijd uniek. Het leggen van een badkamervloer is echt vakmanschap.

27 reacties

Laat een reactie achter