Inspiratie

‘S Heeren Loo

Faroni

02-11-2020

Doorsturen

Solid Sand aangebracht in Noorwijk bij 'S Heeren Loo. De Sand collectie is een verzameling aan troffelvloeren. Een troffelvloer oftewel mortelvloer is een naadloze vloer die uit fijn gekleurde grind- of kwartskorrels bestaat en die samengebonden zijn door een epoxyhars.

Solid Sand bij ‘S Heeren Loo

Ons product de Solid Sand is op 02/11/2020 aangebracht in verzorgingstehuis ‘S Heeren Loo bij de sanitaire voorzieningen. Er is in totaal 109 vierkante meter gelegd. De Solid Sand is een troffelvloer. De naam van de troffelvloer komt voort uit de manier waarop de vloermortel aangebracht wordt. Dit gebeurt handmatig met een troffel en vlakspaan. Door het gebruik van de zandkorrels en het product door de dealers met de hand gelegd wordt. Beschikt de ambachtelijke vloer over een kleine structuur, wat uw bedrijfspand van karakter voorziet.

Voor intensief gebruik

Eigen fabricaat

Bij Faroni fabriceren en mengen we de grondstoffen voor de slijtlagen zelf. We maken gebruik van hoogwaardige kunstharsen. Daardoor is de levensduur van onze slijtlagen lang. We hebben meer dan 30 jaar ervaring en onze dealers hebben ook ruime ervaring met het verwerken van onze slijtlagen.

1 reacties

Laat een reactie achter