Inspiratie

Gietvloeren

Faroni

13-06-2019

Doorsturen

Wat voor soort winkelbedrijf heeft u? En wat voor winkelbeleving wenst u voor uw klanten? De inrichting van uw winkelpand en de keuze van de juiste gietvloer is daarvoor zeer bepalend. In een jeansstore misschien wat stoerder, terwijl je in een hi-fi winkel voor wat strakker design kiest. Onze experts weten door 30 jaar ervaring in winkelinrichting precies wat voor welk type winkelbedrijf werkt.

Winkelvloeren

Mooi én activerend

Dat je met kleurgebruik in een winkel koopgedrag kunt stimuleren is al heel lang bekend. Je moet de kleuren van de winkelvloer dan ook aanpassen aan het type winkel dat je hebt. Je kunt niet alleen de impulsiviteit opwekken in de zone waar je dat graag wilt – bij de kassa -, maar je kunt met patronen op de vloer ook de looprichting beïnvloeden. Door een deel van de ruimte donker, en de ander licht te maken, stuur je de klanten vanzelf naar het licht.

 

Kleur vloer is de basis

De kleur van de winkelvloer vormt de basis voor het kleurschema van de rest van uw winkel. Die keuze is dus essentieel en daar hebben we veel ervaring in. Al die expertise hebben we gebruikt om onze collecties samen te stellen.

Door rustige kleuren te gebruiken blijven klanten aantoonbaar langer hangen omdat ze zich prettiger voelen. Paars en oranje zorgen juist voor een betere doorstroming. Blauw geeft rust en rood activeert. Oranje wekt de eetlust en impulsiviteit op. Zet de kleur van uw vloer niet alleen in om het winkelpand de juiste look mee te geven, maar verbeter ook de winkelbeleving van uw klanten.

 

Bestand tegen duizenden voeten

U krijgt letterlijk duizenden voeten per dag over de winkelvloer. Ook daarom is de keuze voor een gietvloer de juiste. Ze zijn ijzersterk, eenvoudig schoon te houden en blijven er ook na langdurig belopen strak uitzien.

 

Van rauw tot strak

U wilt uw winkelpand de uitstraling meegeven die bij het pand past. Onze experts hebben voor u een aantal collecties samengesteld vanuit hun jarenlange ervaring in winkelinrichting. Met Solid Collection heeft u keuze uit veel verschillende kleuren.

 

Handwerk

Onze dealers leggen de vloeren met de hand en daardoor is het resultaat overal anders. Als we met een fluorescerende strooiing werken, dan zal de vloer er niet overal hetzelfde uitzien. Een winkelvloer van Faroni is altijd uniek.

Winkelvloer blijft mooi

Kwaliteit is top

Faroni heeft het hele productieproces in eigen hand. Zo waarborgen we de kwaliteit. Uw winkelvloer wordt intensief gebruikt, maar ziet er over 20 jaar nog net zo mooi uit.

0 reacties

Laat een reactie achter