Inspiratie

Design vloeren

Faroni

01-06-2019

Doorsturen

De inrichting van uw horecazaak begint bij de vloer. Strak design, klassieke elegantie of een rauwe industriële look: de keuze voor een gietvloer is bepalend voor het karakter van uw café, hotel of restaurant.

Mooi en functioneel

Design vloeren

Trendy? Jazeker. Steeds meer ondernemers zoals horeca-ondernemers kiezen voor een gietvloer. Waarom? U heeft veel keuze als het gaat om design, uitstraling en kleuren. Daarnaast biedt een gietvloer alles wat je van een vloer verwacht: slijtvast, eenvoudig schoon te maken en naadloos. Begin de inrichting  met een decoratieve gietvloer van Faroni.

 

Alle kleuren mogelijk

Een elegante eetzaal met een antracietkleurige gietvloer en een zilveren fonkeling? Zelf een patroon met kleuren gieten of een logo, foto of print in de vloer? Of in onze collecties kiezen uit tientallen voor u geselecteerde kleuren, patronen en instrooiingen. Onze experts hebben ervaring in horeca inrichting. Zij helpen u graag met het maken van een keuze.

 

Beleving klant

De eerste indruk die uw gast krijgt als hij bij u de zaak in loopt is bepalend voor de beleving. Die beleving begint bij de vloer, en dat gaat verder dan alleen de kleur. Hoe zit het bijvoorbeeld met de akoestiek? Zeker in grote ruimtes kan een geluiddempende horecavloer daar een belangrijke rol in spelen.

 

Hygiëne

Door het ontbreken van naden passen onze horecavloeren perfect in uw HACCP systeem. Vloeistoffen, vuil en bacteriën: ze krijgen geen kans. Bovendien zijn de vloeren heel eenvoudig schoon te maken.

 

Voor intensief gebruik

Eigen fabricaat

Bij Faroni fabriceren en mengen we de grondstoffen voor de gietvloeren zelf. We maken gebruik van hoogwaardige, niet vergelende kunsthars. Daardoor ziet uw horecavloer er over 20 jaar nog net zo mooi uit. Een vloer die bestand is tegen het intensieve gebruik in een horecazaak.

2 reacties

Laat een reactie achter