Ijzersterke uitstraling

Troffelvloeren

Troffelvloeren worden door de applicateurs met de hand gelegd. Ze zijn erg populair in de horeca vanwege de combinatie van een ijzersterke vloer die een pand ook een prachtige uitstraling meegeeft.

Ze zijn geschikt voor douche- en toiletruimtes en industriële panden. Troffelvloeren worden gebruikt vanwege de mogelijkheid om deze onder afschot te leggen en plinten naadloos mee te smeren.

Doorsturen

Controle op kwaliteit

Eigen fabricaat

Bij Faroni mengen we de grondstoffen voor de troffel zelf. We hebben 30 jaar ervaring en onze dealers smeren de vloer in uw bedrijfspand. Zo houden we controle op het totale productieproces en kunnen we de kwaliteit waarborgen.

Prachtige troffelvloeren

Natuurlijke pigmenten

Een troffelvloer wordt gemaakt van grind. Je kunt er afschot mee maken en zelfs plinten. Daardoor loopt het water in een keuken of andere natte ruimte de afvoer in. Door het handmatig aanbrengen van de troffelvloer zie je het werk van de vakman er in terug.

Kleuren uit de natuur

Mooie kleuren grind met natuurlijke pigmenten verwerken we in onze troffelvloeren.

Handwerk

Omdat onze dealers de vloeren zelf met de hand leggen, is het resultaat altijd uniek. In onze troffelvloer zijn sporen van het handwerk van onze dealers zichtbaar.

Warm en tijdloos

De Solid Sand troffelvloeren zijn verkrijgbaar in 38 warme natuurkleuren. Ze geven uw bedrijfspand een natuurlijke uitstraling: ingetogen en tijdloos.