moderne betonlook uitstraling

Beton-Ciré

De Solid Strong is een moderne betonlook vloerafwerking die geschikt is voor openbare ruimtes, woonkamers en kantoor. Binnen de stoere Solid Strong Collection kunt u kiezen uit 14 geselecteerde vergrijsde kleuren en grijstinten. Andere kleuren zijn op aanvraag mogelijk.

Onze authentieke betonstuc wordt handmatig aangebracht. Hierdoor zijn alle spaanslagen die een verwerker aanbrengt zichtbaar. Dat maakt elke vloer uniek.

Doorsturen

Controle op kwaliteit

Eigen fabricaat

Bij Faroni mengen we de grondstoffen zelf. We hebben 30 jaar ervaring en onze dealers smeren de vloer zelf. Zo houden we controle op het totale productieproces en kunnen we de kwaliteit waarborgen.

Prachtige robuste vloer

Vloerafwerking

Solid Strong is ook uitermate geschikt voor op de vloer. Met speciaal ontwikkelde laklagen wordt de vloer verzegeld zodat het 100 % waterdicht is.

Handwerk

Omdat het systeem met de hand wordt aangebracht , is het resultaat altijd uniek. In onze vloer zijn sporen van het handwerk van onze dealers zichtbaar.

Warm en tijdloos

De Solid Strong is een betonstuc en is standaard verkrijgbaar in 14 standaard. Ze geven uw bedrijfspand een natuurlijke uitstraling: ingetogen en tijdloos. Andere kleuren zijn op aanvraag mogelijk.