Functioneel en strak

Epoxyvloeren voor bedrijfsruimtes

Je ziet epoxyvloeren steeds meer in bedrijfspanden waar de vloer veel wordt belast, maar een strakke uitstraling ook belangrijk is. Functionaliteit en esthetische beleving gaan dan hand in hand.

Ze geven u veel opties voor de verdere inrichting van uw pand, want met zo’n strakke vloer kunt u alle kanten uit.

Doorsturen

Naadloos en strak

Epoxy bedrijfsvloeren

Onze Epoxyvloeren voor de industrie voldoen aan de aller strengste eisen. Maar deze vloeren hebben meer te bieden. “If it looks like dirt, people treat it like dirt”, is een bekende quote. Dat moeten we dus vermijden. Daarom zorgen wij met onze vloerafwerkingen ervoor dat uw werkplaatsvloer er ook strak uitziet.

Sterk en chemisch resistent

Epoxy gebruiken we behalve voor gietvloeren ook veel in de vliegtuig- en scheepsbouw. Niet verwonderlijk, want het is ijzersterk en bestand tegen veel chemicaliën.

Kleuren

Met epoxy kunt u eigenlijk alle kanten uit. Wilt u het logo van uw onderneming of reclame in de vloer van uw bedrijfspand: alles is het mogelijk. Zoekt u een bijzondere kleur: kijk in onze collecties en kies voor de tinten die uw zaak de juiste uitstraling geven.

Zicht op kwaliteit

Eigen fabricaat epoxy

Bij Faroni mengen we de grondstoffen voor de epoxyvloeren zelf. Zo houden we zicht op het hele productieproces en kunnen we de kwaliteit waarborgen.

IJzersterk vloerdesign

De EP 360 Epoxygietmassa is geschikt voor zwaar gebruik in een fabriekshal of bedrijfspand. Naadloos en glad, het geeft uw bedrijfspand een strakke uitstraling.