Elke ondergrond een strakke afwerking

Gietvloeren

Gietvloeren zijn niet voor niets populair : de vloeren moeten vaak aan strenge eisen voldoen. Maar bij Faroni kijken we verder. De beleving van een woning, gebouw, voor personeel én klanten, telt ook. Iedereen wil zich prettig voelen in een ruimte en daarvoor is de keuze voor de juiste gietvloer een uitstekende basis.

Je ziet gietvloeren al jaren in woningen, kantoren, ziekenhuizen en bedrijfspanden waar de vloer veel wordt belast, maar waar een strakke uitstraling ook belangrijk is. Het is essentieel dat u de juiste gietvloer kiest. Dat hangt af van de eisen die u of uw opdrachtgever daaraan stelt. Gietvloeren zijn naadloos, eenvoudig te reinigen en bovendien in diverse kleuren verkrijgbaar. Ook logo’s en prints zijn in gietvloeren te verwerken.

Doorsturen

Gietvloeren

Stoer of strak

We hebben verschillende soorten gietvloeren. Betonlook, epoxy en polyurethaan. Elke gietvloer heeft andere eigenschappen en ook de uitstraling verschilt. Stoer of strak, we hebben de oplossing.

Epoxy gietvloer type EP 360

Effectief en resistent. Epoxyvloeren zijn stootvast, vloeistofdicht en onderhoudsarm. Epoxyvloeren zijn momenteel erg populair in bedrijfsruimtes. Denk aan garagevloeren, productiehallen en technische ruimten. Dus ook toepasbaar in de petrochemische industrie. Niet verwonderlijk, want het is ijzersterk en bestand tegen veel chemicaliën.

PU betonlook

Heeft u nog keuze qua kleur in een PU betonlook gietvloer? Tsja, daar kunnen we kort over zijn. Beton is grijs. Maar we hebben wel veel verschillende soorten grijs. En ook verschillende soorten afwerkingen van betonlook vloeren. Onze Solid Stone collectie biedt u verschillende keuzes in kleur en afwerking.

Kleuren en flakes

Met onze collecties gietvloeren kunt u eigenlijk alle kanten uit. Zorgvuldig gekozen kleuren in combinatie met zilver flakes of gepigmenteerde instrooi geven een speels effect met als resultaat een unieke afwerking.

Innovatief

Eigen fabricaat

Bij Faroni fabriceren en mengen we de grondstoffen voor de gietvloeren zelf. Zo houden we zicht op het hele productieproces en kunnen we de kwaliteit waarborgen. Onze dealers hebben jaren lang ervaring met het verwerken van onze gietvloeren.

Poly-urethaan gietvloer

Op zoek naar een aromatische of een niet verkleurende polyurethaan ?