Epoxy coatings

Simpel, strak en duurzaam

Vloerafwerkingen voor parkeergarages betekenen meer dan een oppervlak met wat strepen. De belasting van het oppervlak, de condities van het gebouw en de gewenste uitstraling zijn van invloed op uw keuze voor een specifieke afwerking. Bezoekers moeten zich welkom en veilig voelen en hun auto met gerust gevoel kunnen achter laten.

We gebruiken speciale coatingsystemen voor parkeerkelders en vloerafwerkingen, bijvoorbeeld waar we vocht vanuit de ondervloer kunnen verwachten. Of kunnen we een toplaag antislip afwerken om de veiligheid in natte situaties te verhogen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw vragen vertalen naar het juiste systeem.

Doorsturen

Naadloos en slijtvast

Coating vloeren

Met epoxy coating kun je heel veel bereiken als het gaat om slijtvaste naadloze afwerking in bijvoorbeeld een parkeergarage. Onze coatings zijn leverbaar in bijna alle NCS en Ral kleuren. Faroni heeft in haar assortiment een High Solid Epoxy coating en een Waterverdunbare Epoxy coating. Allebei zijn ze ook verkrijgbaar in een anti slip uitvoering.

Damp open coating systeem

Met de WG 210 of de WG 215 wordt er voorkomen dat er blazen in de coating afwerking voorkomen. Deze producten zijn namelijk vochtregulerend.

Epoxy coating

Of het nu draait om veiligheid, functionaliteit of logische routes, een parkeerdek moet in perfecte staat zijn. Technische, mechanische en chemische belastbaarheid is essentieel. Wij zorgen met onze coatings voor een scheuroverbruggend systeem dat jarenlang mee gaat. En met weinig onderhoud.

Zicht op kwaliteit

Eigen fabricaat epoxy

Bij Faroni mengen we de grondstoffen voor de coatings zelf. Zo houden we zicht op het hele productieproces en kunnen we de kwaliteit waarborgen.

Coatings

Faroni heeft verschillende soorten coatings in haar assortiment. Bekijk hier de coatings.