Tec Collection

Tec WB 4000

De Tec-4000 watergedragen 2 mm gietvloer is geschikt voor parkeergarages / kelders die zwaar belast worden. De Tec WB 4000 ziet er strak uit en draagt daardoor bij aan de beleving van de omgeving. Het uiterlijk is zijde glans met een antislip toevoeging in de toplaag. Het product is vocht regulerend waardoor kans op blazen in de ondergrond , bij optrekkend vocht , verminderd. Dit systeem heeft een lange levensduur en is makkelijk in onderhoud. Daarnaast is de Tec-4000 in verschillende kleuren verkrijgbaar. Lees hieronder meer over alle mogelijkheden.

Nieuwsgierig ? Stel uw vraag via onze chat.

Doorsturen

Meest voorkomende tinten

De Tec WB 4000 is in bijna alle RAL kleuren verkrijgbaar. Een ral kleurenkaart vindt u onder de producten link. Hieronder de meest voorkomende 7 grijskleuren. Grijs is een tijdloze kleur die altijd past bij de omgeving. Belangrijk bijkomend voordeel van deze kleur is dat u vuil en slijtsporen op de vloer minder snel ziet. Mocht u geïnteresseerd zijn in andere kleuren of heeft u vragen over de verschillende kleuren grijs kan u altijd contact opnemen met onze experts. Zij staan graag voor u klaar.


Uitgelicht

Voordelen Tec WB 4000

  • Bijna alle Ral kleuren leverbaar
  • Bewezen techniek, veel ervaring
  • Vloeistofdicht en damp open
  • Lange levensduur
  • Kwaliteitsgarantie door eigen productiefaciliteit
  • Chemisch resistent

Tec WB 4000

De Tec-4000 In beeld

De Tec WB 4000 vloeren in beeld. Zie hier de Tec-4000 die gelegd is in verschillende parkeergarages. Daarnaast zie je op deze foto's de mogelijkheden wat betreft kleur van de Tec-4000. Interesse? Neem contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

Watergedragen Epoxy gietvloer

Een vloer moet tegen een stootje kunnen en onze Tec WB 4000 kan dat. We gebruiken hoge kwaliteit grondstoffen en mengen de grondstoffen zelf in onze eigen fabriek. Zo houden we zicht op het volledige productieproces en waarborgen we de kwaliteit.

Interesse in Tec WB 4000 ?

Wilt u met een van onze experts in gesprek over de Tec 4000 ? Neemt u gerust contact met ons op, dan kijken wij samen naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.