Tec Collection

Tec 3150

De tec-3150. Een goede slijtlaag moet sterk zijn. Daarom produceren wij slijtlaag systemen op basis van laag- viskeuze kunstharsen. Deze zijn namelijk zeer duurzaam. Naast onze epoxy slijtlaag heeft Faroni nog een flexibele Polyurethaan slijtlaag ontwikkeld voor bruggen waar veel beweging in zit of voor stalen bruggen met een hoge verkeersbelasting ( verkeersklasse 5 ). De lagen hechten goed aan de ondergrond, harden snel uit en zijn goed bestand tegen chemicaliën, benzine, olie, dooizouten en reinigingsmiddelen. Er is maar een geringe laagdikte nodig. Hierdoor zijn onze slijtlagen zeer geschikt voor bruggen en hellingbanen. Daarnaast heeft dit product een lange levensduur. Lees hieronder meer voor alle specificaties.

Nieuwsgierig ? Stel uw vraag via onze chat.

Doorsturen

Hoog slijtvaste korrels

De Tec 3150 wordt ingestrooid met hoog slijtvaste natuurlijke instrooi materiaal. Deze hebben een hoge PSV-waarde ( Polished Stone Value )waardoor ze minder snel slijten en de levensduur van een slijtlaag verhogen. Hier vindt u onze instrooi welke wij in ons assortiment hebben. De meeste van de korrels zijn in verschillende gradaties verkrijgbaar. Zie hieronder een deel van de verschillende gradaties. Heb je interesse? Vraag onze experts voor meer informatie over de gradaties. Zij helpen je graag verder.


Uitgelicht

Voordelen Tec 3150

  • Elastisch
  • Bewezen techniek, veel ervaring
  • Lange levensduur
  • Naadloos
  • Kwaliteitsgarantie door eigen productiefaciliteit
  • Chemisch resistent

Tec 3150

In beeld

De Tec 3150 slijtlagen in beeld. Zie hier de producten bij verschillende projecten.

PU slijtlaag

Een slijtlaag moet tegen een stootje kunnen en onze Tec 3150 kan dat. De Tec 3150 wordt ook op bruggen gelegd. We gebruiken hoge kwaliteit grondstoffen en mengen de grondstoffen zelf in onze eigen fabriek. Zo houden we zicht op het volledige productieproces en waarborgen we de kwaliteit.

Interesse in Tec 3150 ?

Wilt u met een van onze experts in gesprek over de Tec 3150 ? Neemt u gerust contact met ons op en dan kijken wij samen naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder en staan voor u klaar.