Tec Collection

Tec WG 2100 RAW

Deze watergedragen epoxycoating is geschikt voor gebruik in een parkeergarage of een werkplaats. Door de toevoeging van een hoog slijtvaste aggregaat is dit systeem veilig voor het verkeer. De TEC WG 2100 RAW ziet er strak uit en draagt daardoor bij aan de beleving van de omgeving. Het uiterlijk is zijde glans waardoor de vloer rustig oogt. Het product is vocht regulerend waardoor kans op blazen in de ondergrond ,bij optrekkend vocht, verminderd.

Nieuwsgierig ? Stel uw vraag via onze chat.

Doorsturen

meest voorkomende tinten

De TEC WG 2100 RAW is verkrijgbaar in bijna alle RAL kleuren. U kunt een RAL kleurenkaart terugvinden onder de kop producten bovenaan de pagina. Hieronder ziet u de meest voorkomende kleuren. Eén van deze kleuren is bijvoorbeeld grijs. Grijs kan omschrijven worden als een tijdloze kleur die altijd past bij de omgeving. Bijkomend voordeel van de kleur is dat u vuil en slijtsporen minder snel ziet op de vloer. Wilt u een andere kleur, neem dan gerust contact op met onze experts. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.


Uitgelicht

Voordelen Tec WG 2100 RAW

  • Bijna alle Ral kleuren leverbaar
  • Damp doorlatend
  • Vloeistofdicht en anti slip
  • Lange levensduur
  • Kwaliteitsgarantie door eigen productiefaciliteit
  • Chemisch resistent

Tec WG 2100 RAW

In beeld

De TEC WG 2100 RAW vloeren in beeld. Op de afbeeldingen hieronder kunt u zien hoe deze watergedragen epoxycoating eruit ziet in een parkeergarage. De epoxycoating is afgewerkt met een zijde glans toplaag en voorzien van antislip. De parkeervakken zijn voorzien van een zwarte kleur, de rijbaan van lichtgrijs, het looppad is donkergrijs en de weg belijning is wit.

Waterverdunbare Epoxycoating antislip

De TEC WG 2100 RAW is een coating die tegen een stootje kan. We gebruiken hoge kwaliteit grondstoffen en mengen de grondstoffen zelf in onze eigen fabriek. Zo houden we zicht op het volledige productieproces en waarborgen we de kwaliteit.

Interesse in Tec WG 2100 RAW?

Wilt u met een van onze experts in gesprek over de WG Tec 2100 RAW? Neemt u gerust contact met ons op.