Tec Collection

Tec WG 2100

De TEC WG 2100 is een watergedragen epoxycoating die geschikt is voor zwaar gebruik in parkeergarages of werkplaatsen. Deze epoxycoating ziet er strak uit en door deze strakke uitstraling draagt de TEC WG 2100 bij aan de beleving van de omgeving. De vloer oogt rustig, dit komt doordat de vloer voorzien is van een zijde glans. Het product is vochtregulerend waardoor de kans op blazen in de ondergrond, bij optrekkend vocht, verminderd.

Nieuwsgierig ? Stel uw vraag via onze chat.

Doorsturen

meest voorkomende tinten

DE TEC WG 2100 is vrijwel in alle RAL kleuren verkrijgbaar. Een RAL kleurenkaart is terug te vinden bovenaan de pagina onder de kop producten. Hieronder ziet u dat de meest voorkomende kleur grijs is. Van lichtgrijs tot aan donkergrijs, er zijn veel opties mogelijk met de kleur grijs. De kleur grijs wordt omschreven als een tijdloze kleur die altijd past bij de omgeving. Het voordeel van de kleur grijs is dat u vuil en slijtsporen minder snel zal zien op de vloer. Wilt u een andere kleur dan de meest voorkomende tinten, neem dan gerust contact op met onze experts. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.


Uitgelicht

Voordelen Tec WG 2100

  • Bijna alle Ral kleuren leverbaar
  • Bewezen techniek, veel ervaring
  • Vloeistofdicht en damp doorlatend
  • Lange levensduur
  • Kwaliteitsgarantie door eigen productiefaciliteit
  • Chemisch resistent

Tec WG 2100

In beeld

DE TEC WG 2100 vloeren in beeld. Op de afbeeldingen hieronder is te zien hoe deze watergedragen epoxycoating eruit ziet in een overdekte fietsenstalling. De epoxycoating is voorzien van een zijde glans toplaag. Het looppad is voorzien van de kleur wit en de parkeerstellingen van de kleuren geel en lichtgrijs.

Waterverdunbare Epoxycoating

Een coating moet tegen een stootje kunnen en onze TEC WG 2100 kan dat. We maken gebruiken van hoge kwaliteit grondstoffen en mengen deze grondstoffen zelf in onze eigen fabriek. Zo houden we zicht op het volledige productieproces en kunnen we de kwaliteit waarborgen.

Interesse in Tec WG 2100 ?

Wilt u met een van onze experts in gesprek over de Tec WG 2100 ? Neemt u gerust contact met ons op.