Tec Collection

Tec EP 2000

Deze epoxycoating is geschikt voor gebruik in een fabriekshal of werkplaats. DE TEC EP 2000 heeft een strak uiterlijk, waardoor het bijdraagt aan de beleving van de omgeving. De afwerking van de epoxycoating wordt gedaan met een hoogglans toplaag. Dit maakt dat de epoxycoating er strak uit ziet.

Nieuwsgierig ? Stel uw vraag via onze chat.

Doorsturen

meest voorkomende tinten

De TEC EP 2000 van de TEC collectie is in bijna alle Ral kleuren verkrijgbaar. Een RAL kleurenkaart kunt u terugvinden bovenaan de pagina onder de kop producten. Eén van de meest voorkomende kleuren is de kleur grijs. De kleur grijs is in veel verschillende tinten te verkrijgen, van donkergrijs tot aan lichtgrijs. Het voordeel van de kleur grijs is dat slijtsporen en vuil minder snel opvallen op de vloer. Hiernaast is grijs een uiterst geschikte kleur voor de omgeving, vanwege het tijdloze effect van de kleur. Zit de kleur die u in gedachten heeft er niet bij, twijfel dan niet en neem contact op met onze experts. We kijken dan graag samen met u naar de mogelijkheden.


Uitgelicht

Voordelen Tec EP 2000

  • Bijna alle Ral kleuren leverbaar
  • Bewezen techniek, veel ervaring
  • Vloeistofdicht en slijtvast
  • Naadloos
  • Kwaliteitsgarantie door eigen productiefaciliteit
  • Chemisch resistent

Tec EP 2000

De TEC EP 2000 in beeld

De TEC EP 2000 vloeren in beeld. Op de afbeeldingen die hieronder te zien zijn, ziet u het eindresultaat van de epoxycoating in de verschillende werkplaatsen. In beide werkplaatsen is er gekozen voor een tint van de kleur grijs en is de epoxycoating afgewerkt met een hoogglans toplaag.

Epoxycoating

Belangrijk bij een coating vloer is dat deze tegen een stoot kan en onze TEC EP 2000 kan dat. We maken gebruiken van hoge kwaliteit grondstoffen en mengen deze grondstoffen zelf in onze eigen fabriek. Zo houden we zicht op het volledige productieproces en kunnen we de kwaliteit waarborgen.

Interesse in Tec EP 2000?

Wilt u met een van onze experts in gesprek over de Tec 2000? Neemt u gerust contact met ons op.