Tec Collection

Tec EP 2000 RAW

DE TEC EP 2000 RAW is een antislip epoxycoating, die geschikt is voor het gebruik in een parkeergarage of werkplaats. Dit systeem is antislip vanwege de toevoeging van een hoog slijtvaste aggregaat. Het systeem draagt doormiddel van de antislip bij aan de veiligheid van het rijden binnen een parkeergarage of op een parkeerdak. De TEC EP 2000 RAW heeft een strakke uitstraling en draagt daarmee bij aan de beleving van de omgeving. Het product is afgewerkt met een hoogglans toplaag om het er strak uit te laten zien.

Nieuwsgierig ? Stel uw vraag via onze chat.

Doorsturen

meest voorkomende tinten

De EP 2000 RAW van de TEC collectie is vrijwel in alle RAL Kleuren te verkrijgbaar. Een RAL kleurenkaart is terug te vinden onder de kop producten bovenaan de pagina. De meest voorkomende tinten ziet u hieronder. Eén van deze kleuren is bijvoorbeeld grijs. De kleur grijs is in veel verschillende tinten te verkrijgen, van lichtgrijs tot aan donkergrijs. Grijs wordt gezien als een tijdloze kleur die altijd geschikt is voor de omgeving. Een voordeel van deze kleur is dat vuiligheid en slijtsporen minder snel te zien zijn op de vloer. Ziet u de kleur die u in gedachten heeft er niet bijstaan, neem dan gerust contact op met onze experts. Dan kijken we graag samen met u naar de mogelijkheden.


Uitgelicht

Voordelen Tec EP 2000 RAW

  • Bijna alle Ral kleuren leverbaar
  • Bewezen techniek, veel ervaring
  • Vloeistofdicht en anti slip
  • Lange levensduur
  • Kwaliteitsgarantie door eigen productiefaciliteit
  • Chemisch resistent

Tec EP 2000 RAW

DE TEC EP 2000 RAW in beeld

De TEC EP 2000 RAW vloeren in beeld. Op de afbeeldingen hieronder is te zien hoe de antislip epoxycoating eruit ziet in parkeergarages. De rijbaan in de parkeergarage is voorzien van een grijze kleur, terwijl de parkeervakken in de garage aangeduid zijn met de kleuren blauw, geel, rood en zwart. De epoxycoating is afgewerkt met een hoogglans toplaag.

Epoxycoating antislip

De TEC WG 2000 RAW is een coating op epoxybasis, die tegen een stootje kan. We maken gebruiken van hoge kwaliteit grondstoffen en mengen deze grondstoffen zelf in onze eigen fabriek. Zo houden we zicht op het volledige productieproces en kunnen we de kwaliteit waarborgen.

Interesse in Tec 2000 RAW?

Wilt u met een van onze experts in gesprek over de Tec EP 2000 RAW ? Neemt u gerust contact met ons op.