Tec Collection

Tec 1200

De Tec 1200 slijtlaag moet sterk zijn. Daarom produceren wij slijtlaag systemen op basis van laag- viskeuze kunstharsen. Deze zijn namelijk zeer duurzaam. De lagen hechten goed aan de ondergrond, harden snel uit en zijn goed bestand tegen chemicaliën, benzine, olie, dooizouten en reinigingsmiddelen. Er is maar een geringe laagdikte nodig. Hierdoor zijn onze slijtlagen zeer geschikt voor bruggen en hellingbanen. Onze Epoxy slijtlaag is BRL K19143 gecertificeerd. Lees hieronder meer over de Tec-1200.

Nieuwsgierig ? Stel uw vraag via onze chat.

Doorsturen

Hoog slijtvaste korrels

De Tec 1200 wordt ingestrooid met hoog slijtvaste natuurlijke instrooi materiaal. Deze hebben een hoge PSV-waarde ( Polished Stone Value ) waardoor ze minder snel slijten en de levensduur van een slijtlaag verhogen. Hier vindt u onze instrooi welke wij in ons assortiment hebben. De meeste van de korrels zijn in verschillende gradaties verkrijgbaar. Vraag onze experts voor meer informatie over de gradaties. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. Scroll verder om de korrels te zien als zij zijn verwerkt op verschillende fietspaden en bruggen.


Uitgelicht

Voordelen Tec 1200

  • BRL K19143 gecertificeerd
  • Bewezen techniek, veel ervaring
  • Lange levensduur
  • Naadloos
  • Kwaliteitsgarantie door eigen productiefaciliteit
  • Chemisch resistent

Tec 1200

In beeld

De Tec 1200 slijtlagen in beeld. Hier zie je onze slijtlagen op meerdere fietspaden. Hier is het belangrijk dat de fietsers veel grip hebben en daar zijn onze slijtlagen uiterst geschikt voor. Daarnaast zie je ook de eindresultaten van de verschillende kleuren die wij kunnen leggen.

Epoxyslijtlaag

Een slijtlaag moet tegen een stootje kunnen en onze Tec 1200 kan dat. Voor deze slijtlagen gebruiken wij alleen de beste grondstoffen. We mengen ze zelf in onze eigen fabriek. Zo houden we zicht op het volledige productieproces en waarborgen we de kwaliteit.

Interesse in Tec 1200 ?

Wilt u met een van onze experts in gesprek over de Tec 1200? Neemt u gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar en kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.