Designed for life

Solid Collection

Wat voor bedrijf u ook heeft, u wilt uw bedrijfspand een eigen uitstraling meegeven. Verschillende bedrijven stellen eisen aan verschillende gietvloeren.

We beginnen in onze keuze voor vloeren altijd bij de esthetiek, daarna kijken wel welke techniek we het best in kunnen zetten voor uw vloer. Mooi en solide dus.

Doorsturen

Eigentijds of speels

Unieke vloeren door handwerk

De Solid Collection bestaat uit verschillende vloeren, waaronder gietvloeren in effen kleuren, met verschillende instrooi, en troffelvloeren. Het leggen van de vloeren en het instrooien van de zilveren, zwarte, witte of fluorescerende vlokken gebeurt met de hand op locatie. Dat levert unieke kunststofvloeren op. In een eigentijds kantoorpand misstaan deze gietvloeren niet. Ook kan het zorgen voor een speels effect dat het heel goed doet in een school of kinderdagverblijf.

Tientallen kleuren

Binnen de Solid Collection werken we met verschillende vloeren, met elk een passend kleurenpalet. U kunt daardoor gietvloeren voor uw bedrijf kiezen in tientallen kleuren.

Hoogwaardige kwaliteit grondstoffen

Bij Faroni fabriceren en mengen we de grondstoffen voor de gietvloeren zelf. We maken gebruik van hoogwaardige kunstharsen. Daardoor ziet uw vloer er over 20 jaar ook nog mooi uit.

Welke vloer kiest u?

Beleving begint bij de vloer

De ontwerpers van Faroni zitten al meer dan 30 jaar in het vak. Het is hun visie dat de beleving van een bedrijfspand begint bij de vloer. Voor Faroni stelden ze de Solid Collection samen. De vloeren geven een stevige basis voor de inrichting van uw bedrijfspand en zijn tijdloos, welke Solid vloer past bij uw bedrijf?

Voor elk bedrijf een vloer

Voordelen van Faroni Solid

  • Ontworpen met passie voor esthetiek
  • Tijdloos design
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Hoogstaande techniek
  • Van design tot robuust
  • Voor elk type bedrijfspand een passende vloer

Meer weten over de Solid Collection?

Wilt u meer informatie over een Faroni Solid gietvloer voor uw bedrijf? Neem contact met ons op en we helpen u graag bij het kiezen van de juiste vloer voor uw pand.