Solid Collection

Solid Spot

Met de Solid Spot kiest u voor een moderne gietvloer met een eigentijdse- en speelse twist. Ingestrooid met zwarte en witte vlokken, dat levert een unieke en mooie vloer op. Een vlokkenvloer wordt het ook wel genoemd. De vlokkenvloer bestaat uit een gietvloer ingestrooid met een speciaal mengsel van (verf)vlokken (ook wel flakes genoemd ) in kleur. Deze Solid spot vloer zorgt door het patroon ervoor dat vuil en stof minder opvallen.

Nieuwsgierig ? Stel uw vraag via onze chat.

Doorsturen

Basiskleuren met een twist

U kiest uit grijzen, naturellen en vergrijsde pastellen een basiskleur ingestrooid met zwarte en witte vlokken zorgen voor een uniek en eigentijds eindresultaat. Wenst u andere kleuren is dat natuurlijk mogelijk. De Solid spot vloeren zijn ook verkrijgbaar in een oneindige combinatie mix varianten. Staat uw kleur er niet tussen neem dan contact met ons op en wij gaan samen met u kijken naar de mogelijkheden.


Uitgelicht

Voordelen Solid Spot

  • Moderne vloeren
  • Met de hand ingestrooid
  • Productie in eigen fabriek
  • Onderhoudsarm
  • UV bestendig
  • Geluid absorberend

Solid Spot

Solid spot In beeld

De Solid Spot vloeren in beeld. Een speelse PU vloer met zwarte en witte vlokken. Hier zie je de vloer die gelegd is in een school. Hier was het belangrijk dat alle vuil en stof niet snel te zien was. Dat is zeker gelukt in dit lokaal. Of te wel de Solid spot is hier helemaal op zijn plek. Ook kan je de Solid spot vloer leggen in uw winkel of horecazaak, maar zeker ook voor op kantoor.

Poly-Urethaan vloeren

Voor onze gietvloeren gebruiken we alleen de beste grondstoffen. We mengen ze zelf in onze eigen fabriek met vakkundig personeel. Zo houden we zicht op het volledige productieproces en waarborgen we de kwaliteit. Bekijk het productieproces door op de onderstaande knop te klikken.

Heeft u interesse?

Wilt u met een van onze experts in gesprek? Wij staan graag voor u klaar en beantwoorden al uw vragen.