Solid Collection

Solid Soul

Met Solid Soul kiest u voor een frisse en vrolijke PU gietvloer. Ingestrooid met fluorescerende of gekleurde vlokken en dat levert een unieke vloer op. Je kan zelf kiezen hoeveel gekleurde vlokken jij terug wil laten komen in je gietvloer. Hoe meer vlokken hoe drukker de vloer. Hoe minder vlokken hoe rustiger de vloer. Deze vlokken zorgen er trouwens ook voor dat vuil minder snel opvalt op de vloer. Kijk verder op deze pagina voor de mogelijkheden.

Nieuwsgierig ? Stel uw vraag via onze chat.

Doorsturen

Basiskleuren met fluorescerende vlokken

U kiest in de Solid Soul serie voor een neutrale basiskleur als achtergrond. De vloeren worden ingestrooid met een aantal fluorescerende of gekleurde vlokken die uw vloer helemaal opfleuren. De hoeveelheid vlokken verschilt per vloer, daarmee bepaalt u zelf het terughoudende of juist meer uitgesproken karakter van uw vloer. De neutrale basiskleur kan je dus ook kiezen! Wens je een andere kleur die hier niet bijstaat? Neem dan contact met ons op en wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden. Wij staan graag voor u klaar.


Uitgelicht

Voordelen Solid Soul

  • Uitgesproken, fris en speels
  • Met de hand ingestrooid
  • Productie in eigen fabriek
  • Onderhoudsarm
  • UV bestendig
  • Geluid absorberend

Solid Soul

In beeld

De Solid Soul vloeren in beeld. Een PU vloer met fluorescerende vlokken. Dit creëert een speelse en vrolijke look. Die look is ideaal voor een school of kinderdagverblijf, maar zeker ook op kantoor of winkel. Zie hier de verschillende kleuren waaruit je kan kiezen. Op de middelste foto zie je het eindresultaat van de Solid soul vloer.

Poly-Urethaan vloeren

Voor onze gietvloeren gebruiken we alleen de beste grondstoffen. We mengen ze zelf in onze eigen fabriek met vakkundig personeel. Zo houden we zicht op het volledige productieproces en waarborgen we de kwaliteit. Bekijk het productieproces door op de onderstaande knop te klikken.

Interesse in Solid Soul?

Wilt u met een van onze experts in gesprek? Wij staan graag voor u klaar en beantwoorden al uw vragen.