Solid Collection

Solid Stone

Met de Solid Stone kiest u voor een naadloze vloer met de voordelen van een gietvloer en de uitstraling van Beton. Een betonlook vloer creëert eenheid en kracht. De strakke vloerafwerking verbindt ruimtes aan elkaar en brengt eenheid in het interieur. Er zijn zachte lijnen in de vloer aanwezig, omdat een gietvloer met de hand wordt aangebracht. Die lijnen zie je ook in een vloer van beton terugkomen. Naast dat een betonlook effect erg mooi is, heeft het ook als voordeel dat vuil er minder snel op te zien is.

Nieuwsgierig ? Stel uw vraag via onze chat.

Doorsturen

39 betonlook kleuren

Grijs is een populaire gietvloer kleur. De tint ligt namelijk het dichtst bij een beton look vloer, maar grijs heeft ook allerlei voordelen. Ten eerste is het een kleur die met veel andere kleuren te combineren is. Ten tweede is het een tijdloze kleur, waar u niet snel op uitgekeken bent. Met Solid Stone kiest u voor ingetogen en tijdloze kleuren. Het gemêleerde effect is wat de betonlook vloer juist zo speciaal maakt. Andere kleurencombinaties zijn op aanvraag mogelijk. Zie hieronder alle kleuren die wij aanbieden en gemakkelijk voor jou kunnen produceren.


Uitgelicht

Voordelen Solid Stone

  • Industriële look
  • Krasbestendig
  • Slijtvast
  • Onderhoudsarm
  • Naadloos
  • Licht echt

Betonlook vloeren

Voor onze gietvloeren gebruiken we alleen de beste grondstoffen. We mengen ze zelf in onze eigen fabriek. Zo houden we zicht op het volledige productieproces en waarborgen we de kwaliteit. Bekijk het productieproces door op de onderstaande knop te klikken.

Heeft u interesse?

Wilt u met een van onze experts in gesprek? Wij staan graag voor u klaar en beantwoorden al uw vragen.