Solid Collection

Solid Sand

Warm en natuurlijk zijn woorden die passen bij de Solid Sand. De Sand collectie is een verzameling aan troffelvloeren. Een troffelvloer oftewel mortelvloer is een naadloze vloer die uit fijn gekleurde grind- of kwartskorrels bestaat en die samengebonden zijn door een epoxyhars. De naam van de troffelvloer komt voort uit de manier waarop de vloermortel aangebracht wordt. Dit gebeurt handmatig met een troffel en vlakspaan. Door het gebruik van de zandkorrels en het product door de dealers met de hand gelegd wordt. Beschikt de ambachtelijke vloer over een kleine structuur, wat uw bedrijfspand van karakter voorziet.

Nieuwsgierig ? Stel uw vraag via onze chat.

Doorsturen

24 kleuren

Verschillende soorten grijs, maar ook meer warme tinten zoals mergel. Solid Sand staat voor ingetogen en tijdloze kleuren. Om al uw ruimtes te voorzien van een natuurlijke basis.


Voordelen Solid Sand

  • Warme uitstraling
  • Tijdloze kleurcollectie
  • Topkwaliteit grondstoffen
  • Productie in eigen fabriek
  • Een vloer met karakter
  • Vloeistofdicht en slijtvast

Solid Sand

In beeld

De troffelvloeren in beeld. De mortelvloeren worden vaak toegepast in situaties waarbij een sterke, maar goed te reinigen vloer een vereiste is. Dat kan zijn in dokter- of tandartspraktijken, horeca (keukens), industriële omgevingen, openbare gelegenheden (douche- en toiletruimtes, slagerijen en ziekenhuizen. Vanwege de uitstekende eigenschappen van de vloer is deze ook steeds vaker terug te zien in het moderne interieur. Dus is het mogelijk om uw bedrijfspand van deze vloer te voorzien.

Troffelvloeren

Zandkorrels en epoxy vormen de basis voor Solid Sand troffelvloeren. We gebruiken hoge kwaliteit grondstoffen en mengen de grondstoffen zelf in onze eigen fabriek. Deze vloeren worden afgewerkt met een glanzende of matte toplaag. Het gevolg, een volledig gesloten en slijtvaste vloer. Die beschikt over een perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit. Door de uitstekende en unieke eigenschappen heeft de Solid Sand collectie een breed toepassingsgebied.

Interesse in Solid Sand?

Wilt u met een van onze experts in gesprek over een Solid Sand? Neemt u gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!