Ijzersterke uitstraling

Troffelvloeren

Troffelvloeren leggen we met de hand in uw bedrijfspand. Ze zijn erg populair in de horeca vanwege de combinatie van een ijzersterke vloer die een pand ook een prachtige uitstraling meegeeft.

We leggen ze ook vaak in douche- en toiletruimtes en in industriële panden.

Doorsturen

Haal natuurkleuren in huis

Troffelvloeren in uw woning

Door het grind dat we verwerken in onze troffelvloeren geven ze uw woonkamer, keuken of badkamer een natuurlijke uitstraling.

We gebruiken natuurproducten om sfeervolle vloeren te creëren. In onze collecties kunt u de juiste beleving kiezen voor uw woning.

Doorsturen

Controle op kwaliteit

Eigen fabricaat

Bij Faroni mengen we de grondstoffen voor de gietvloeren zelf. We hebben 30 jaar ervaring en onze eigen applicateurs gieten de vloer in uw bedrijfspand. Zo houden we controle op het totale productieproces en kunnen we de kwaliteit waarborgen.

Prachtige troffelvloeren

Natuurlijke pigmenten

Een troffelvloer maken we van grind. Je kunt er afschot mee maken en zelfs plinten. Daardoor loopt het water in een keuken of andere natte ruimte de afvoer in. Door het handmatig aanbrengen van de troffelvloer zie je het werk van de vakman er in terug.

Kleuren uit de natuur

Mooie kleuren grind met natuurlijke pigmenten verwerken we in onze troffelvloeren.

Handwerk

Omdat we de vloeren zelf met de hand leggen, is het resultaat altijd uniek. In onze troffelvloer zijn sporen van het handwerk van onze applicateurs zichtbaar.

Warm en tijdloos

De Solid Sand troffelvloeren zijn verkrijgbaar in 14 warme natuurkleuren. Ze geven uw bedrijfspand een natuurlijke uitstraling: ingetogen en tijdloos.

Prachtige troffelvloeren

Werkt goed in de badkamer

In een badkamer wilt u natuurlijk dat het water vanzelf naar het afvoerputje loopt. Een troffelvloer is daar uitermate voor geschikt. Met deze van grind gemaakte vloeren kun je afschot maken en zelfs plinten. Door het handmatig aanbrengen van de troffelvloer zie je het werk van de vakman er in terug. Dat levert unieke vloeren op.

Troffelvloeren in veel kleuren

We verwerken mooie natuurlijke kleuren grind in onze troffelvloeren. Denk aan verschillende tinten grind en mergel. Kijk eens rond in onze collecties voor de juiste kleur troffelvloer voor uw woning.

Handwerk

Omdat we de vloeren zelf met de hand leggen, is het resultaat altijd uniek. In onze troffelvloer zijn sporen van het handwerk van onze applicateurs zichtbaar.

Hoge kwaliteit grondstoffen

Eigen fabricaat

Bij Faroni mengen we de grondstoffen voor de troffelvloeren zelf. We hebben 30 jaar ervaring en onze eigen applicateurs gieten de vloer in uw woning. Zo houden we controle op het hele productieproces en kunnen we de kwaliteit waarborgen.

Warm en tijdloos

Voor uw woning kunt u kiezen voor onze Solid Sand troffelvloeren, verkrijgbaar in 14 natuurlijke pigmenten. Het past perfect in een interieur met een warme en tijdloze uitstraling.


Vraag het onze experts

Stel uw vraag en ontvang direct antwoord van onze experts via de live chat.

Vraag het onze experts

Stel uw vraag en ontvang binnen 48 uur advies van onze expert via email