Industrie en werkplaatsvloeren

Industrievloeren

Vet, chemicaliën, vloeistof en zware voertuigen, machines en stellages: onze industriële gietvloeren kunnen er prima tegen.

Deze werkplaatsvloeren zien er ook nog eens heel strak uit.

Doorsturen

Doorsturen

Niet kapot te krijgen

Industriële vloeren

Onze epoxyvloeren voor de industrie voldoen aan de aller strengste eisen. Maar deze vloeren hebben meer te bieden. “If looks like dirt, people treat it like dirt”, is een bekende quote. Dat moeten we dus vermijden. Daarom zorgen wij ervoor dat uw werkplaatsvloer er ook strak uitziet.

Kleurkeuze ook in industrie belangrijk

Bij de kleurkeuze voor een industriële gietvloer kijken we verder dan vuil verbergend grijs. Misschien wilt u uw merkidentiteit wel uiten in de kleur van de vloer of rijlijnen voor vorkheftrucs in de vloer verwerken. Kijk in onze collecties voor de juiste kleur voor uw industrievloer.

Strenge eisen industrievloer

Sterk, dat moet een industrievloer zeker zijn. Denk dan aan chemisch resistent, vloeistofdicht, sterk en naadloos met een hoge drukvastheid. In opslagplaatsen rijden heftrucks rond en in garages is het gebruik van de vloer ook bijzonder intensief. In dergelijke bedrijven heeft niemand tijd voor onderhoud. Daarom is een industriële gietvloer de juiste keuze voor zwaar gebruik en een lange levensduur.

Solid Strong voor zwaar gebruik

Een industrievloer of werkplaatsvloer krijgt nogal wat te verduren. Speciaal voor dat soort toepassingen hebben we de Strong serie in de Solid Collection. Deze vloeren zijn oersterk. We leggen hem in verschillende grijstinten: dat zorgt ervoor dat vuil minder opvalt en ziet er ook nog mooi uit.

Handwerk

Het leggen van een industrievloer of werkplaatsvloer is precisiewerk. Onze vakmensen hebben daar 30 jaar ervaring in. Door dat het handwerk krijgt elke vloer een uniek karakter mee.

Eigen fabricaat

Bij Faroni mengen we de grondstoffen voor de gietvloeren zelf. We hebben 30 jaar ervaring en onze eigen applicateurs gieten de vloer zelf. Zo houden we controle op het hele productieproces en het leggen van de vloeren en kunnen we de kwaliteit waarborgen.


Vraag het onze experts

Stel uw vraag en ontvang direct antwoord van onze experts via de live chat.

Vraag het onze experts

Stel uw vraag en ontvang binnen 48 uur advies van onze expert via email