Voor elk bedrijf een strakke vloer

Gietvloeren voor bedrijfsruimtes

Gietvloeren zijn niet voor niets populair in bedrijfspanden: de vloeren moeten vaak aan strenge eisen voldoen. Maar bij Faroni kijken we verder. De beleving van een gebouw, voor personeel én klanten, telt ook. We willen ons prettig voelen in een ruimte en daarvoor is de keuze voor de juiste gietvloer een uitstekende basis.

Je ziet epoxyvloeren al jaren in bedrijfspanden waar de vloer veel wordt belast, maar waar een strakke uitstraling ook belangrijk is. Het is wel belangrijk dat we voor uw bedrijfsvoering de juiste gietvloer kiezen. Dat hangt af van de eisen die uw onderneming daaraan stelt. En natuurlijk van wat u mooi vindt. Gietvloeren zijn naadloos, eenvoudig te reinigen en bovendien in onze collecties in speciaal geselecteerde kleuren verkrijgbaar. Ook logo’s en prints zijn in epoxyvloeren te verwerken.

Doorsturen

Bepaal de sfeer met de vloer

Gietvloeren voor uw woning

Bij het bouwen of inrichting van uw woning komt u voor veel keuzes te staan. Een hele belangrijke is die voor de vloer. Die bepaalt voor een groot deel de styling en sfeer van uw huis. Met gietvloeren heeft u een ruime keuze uit kleuren, afwerking en eigenschappen. Technisch innovatief en prachtig afgewerkt.

Voor uw badkamer een troffelvloer met vloerverwarming, in de woonkamer een elegante gietvloer met zilveren fonkeling en in de kinderkamer een tekening van uw kind in de vloer verwerkt; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Doorsturen

Gietvloeren voor uw bedrijf

Stoer of strak

We hebben veel verschillende soorten gietvloeren. Troffelvloeren, betonlook, epoxy en poly-urethaan. Elke gietvloer heeft andere eigenschappen en ook de uitstraling verschilt. Stoer of strak, we hebben de oplossing.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer bestaat uit een aantal verschillende lagen kunststof die je giet op de onderliggende betonnen vloer.

Kleuren en prints

Met onze collecties gietvloeren kunt u eigenlijk alle kanten uit. Zorgvuldig gekozen kleuren, betonlook, elegante zilver fonkelende vloeren en zelfs prints of logo’s behoren tot de mogelijkheden.

Handwerk

Onze applicateurs leggen de gietvloeren met de hand. Vakmanschap waar we al 30 jaar ervaring in hebben.

Voortdurend vernieuwen

Eigen fabricaat epoxy

Bij Faroni fabriceren en mengen we de grondstoffen voor de gietvloeren zelf. Zo houden we zicht op het hele productieproces en kunnen we de kwaliteit waarborgen. Bovendien vernieuwen we voortdurend onze technologische processen.

Zilver fonkelende vloer

Zoekt u een elegante gietvloer met net een beetje extra? De zilveren instrooiing in de Solid Silver vloeren geeft elke ruimte een bijzondere uitstraling.

Gietvloeren

Draagt bij aan woonbeleving

Om u niet te laten verdrinken in de keuzes, delen we graag onze expertise met u. Dat doen we onder andere door die keuzes te vereenvoudigen met onze collecties. Daar vindt u zorgvuldig samengestelde series met kleuren die écht goed werken in een gietvloer. We weten na 30 jaar waar we over praten.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer bestaat uit een aantal verschillende lagen kunststof die je giet op de onderliggende betonnen vloer.

Eigen fabriek

Bij Faroni mengen we de grondstoffen voor de gietvloeren zelf. Zo houden we zicht op het hele productieproces en kunnen we de kwaliteit waarborgen.

Handwerk

Onze applicateurs leggen de gietvloeren met de hand. Dit maatwerk zorgt voor unieke gietvloeren.

Kleuren en meer

We hebben uitgebreide collecties met kleuren, maar er is meer mogelijk. Solid Silver en Solid Soul gietvloeren bevatten bijvoorbeeld zilveren en fluorescerende vlokken. Dat geeft een ruimte een elegante of juist speelse uitstraling. In de LAB Collection gaan we nog een stapje verder. Foto’s, logo’s en prints: kom met uw idee naar ons toe en samen gaan we aan de slag met uw designdromen.

Fluorescerende spikkels

Wilt u een ruimte in uw woning een speels karakter meegeven, bijvoorbeeld de kinderkamer? De Solid Soul gietvloer heeft een fluorescerende instrooiing.


Vraag het onze experts

Stel uw vraag en ontvang direct antwoord van onze experts via de live chat.

Vraag het onze experts

Stel uw vraag en ontvang binnen 48 uur advies van onze expert via email