Functioneel en strak

Epoxyvloeren voor bedrijfsruimtes

Je ziet epoxyvloeren steeds meer in bedrijfspanden waar de vloer veel wordt belast maar een strakke uitstraling ook belangrijk is. Functionaliteit en esthetische beleving gaan dan hand in hand.

Ze geven u veel opties voor de verdere inrichting van uw pand, want met zo’n strakke vloer kunt u alle kanten uit.

Doorsturen

Strak en praktisch

Epoxyvloeren rondom het huis

Voor liefhebbers van een strakke designlook is een epoxyvloer een prima keuze voor in de ruimtes rondom het huis. Het maakt een ruimte groter en het geeft een opgeruimd gevoel mee aan bijvoorbeeld een garage of bijkeuken. Glad, naadloos en in veel kleuren en designs uitvoerbaar.

Glad, naadloos en in veel kleuren en designs uitvoerbaar.

Doorsturen

Naadloos en strak

Epoxy bedrijfsvloeren

Met epoxy kun je heel veel effecten bereiken in de bedrijfsvloer. Kleuren en prints zijn mogelijk en ook verschillende soorten afwerkingen. Daarbij zijn de epoxyvloeren stootvast, vloeistofdicht en bestand tegen chemicaliën. Epoxyvloeren zijn momenteel erg populair in bedrijfsruimtes waar ook publiek komt. Denk aan winkelvloeren of horecazaken. Door de strakke afwerking is het een perfecte basis voor design en verdere inrichting.

Sterk en chemisch resistent

Epoxy gebruiken we behalve voor gietvloeren ook veel in de vliegtuig- en scheepsbouw. Niet verwonderlijk want het is ijzersterk en bestand tegen veel chemicaliën.

Kleuren en prints

Met epoxy kunt u eigenlijk alle kanten uit. Wilt u het logo van uw onderneming of reclame in de vloer van uw bedrijfspand: in onze LAB Collection is het mogelijk. Zoekt u een bijzondere kleur: kijk in onze collecties en kies voor de tinten die uw zaak de juiste uitstraling geven.

Handwerk

Onze applicateurs leggen de epoxyvloeren met de hand. Vakmanschap waar we al 30 jaar ervaring in hebben.

Zicht op kwaliteit

Eigen fabricaat epoxy

Bij Faroni mengen we de grondstoffen voor de epoxyvloeren zelf. Zo houden we zicht op het hele productieproces en kunnen we de kwaliteit waarborgen.

IJzersterk vloerdesign

De Solid Strong epoxyvloer is geschikt voor zwaar gebruik in een fabriekshal of bedrijfspand. Naadloos en glad: het geeft u uw bedrijfspand een strakke uitstraling.

Strak design

Epoxyvloeren

Op foto’s in designbladen zie je ze steeds vaker: strak ingerichte woonruimtes met designmeubelen, dit hoeft niet te stoppen bij de woonruimtes. Gietvloeren zijn ook zeer geschikt voor de ruimtes rondom het huis. De vloer helemaal vlak en soms in bijzondere kleuren. Het samenspel tussen wanden en vloer, praktisch en opgeruimd. Met een epoxyvloer haalt u die beleving in de ruimtes rondom het huis.

Sterk en stijlvol

Met Touch Tec haalt u een hoogwaardige kwaliteit epoxyvloer in huis. Verkrijgbaar in diverse mooie grijstinten!

Kleuren, prints en glitters

Onze experts zijn bij het samenstellen van de collecties niet over één nacht ijs gegaan. De kleuren zijn zorgvuldig bij elkaar gezocht. Zij weten wat werkt in uw ruimtes.

Meer dan kleur

In onze LAB Collection hebben we iets bijzonders ontwikkeld. Kiest u liever niet voor een epoxyvloer in één kleur? Met LAB kan meer. Foto’s, of lijnen in de vloer: met onze innovatieve technologie is het mogelijk.

Met de hand gelegd

Eigen fabricaat epoxy

Bij Faroni mengen we de grondstoffen voor de epoxyvloeren zelf. Zo houden we zicht op het hele productieproces en kunnen we de kwaliteit waarborgen. Onze applicateurs leggen de epoxyvloeren met de hand. Vakmanschap waar we al 30 jaar ervaring in hebben.

Sterk en stijlvol

We leggen deze epoxyvloer in industriële ruimtes, maar die look is ook razend populair rondom het huis. IJzersterk en stijlvol.


Vraag het onze experts

Stel uw vraag en ontvang direct antwoord van onze experts via de live chat.

Vraag het onze experts

Stel uw vraag en ontvang binnen 48 uur advies van onze expert via email