Inspiratie

Slijtlagen

Faroni

14-06-2019

Doorsturen

Een goede slijtlaag heeft een lange levensduur. Deze zijn duurzaam. De lagen hechten goed aan de ondergrond en harden snel uit.

Veilig (op)weg

Een weg moet veilig zijn. Maar op sommige delen van de weg vraagt die veiligheid extra aandacht, bijvoorbeeld op plaatsen waar weggebruikers regelmatig stoppen en remmen. Denk aan brugdekken, tunnels en op- en afritten. Om de veiligheid te vergroten, biedt Faroni speciale slijtlagen, en anti-slipsystemen. Een goede slijtlaag heeft een lange levensduur. Deze zijn duurzaam. De lagen hechten goed aan de ondergrond en harden snel uit. De slijtlagen zijn bestand tegen chemicaliën, benzine, olie, dooizouten en reinigingsmiddelen. Wij leveren KIWA BRL K19143 gecertificeerde slijtlaagsystemen.

Voor intensief gebruik

Eigen fabricaat

Bij Faroni fabriceren en mengen we de grondstoffen voor de slijtlagen zelf. We maken gebruik van hoogwaardige kunstharsen. Daardoor is de levensduur van onze slijtlagen lang. We hebben meer dan 30 jaar ervaring en onze dealers hebben ook ruime ervaring met het verwerken van onze slijtlagen.

0 reacties

Laat een reactie achter