Inspiratie

Parkeergarages

Faroni

14-06-2019

Doorsturen

Of het draait om veiligheid, functionaliteit of logische route, een parkeerdek of garage moet in perfecte staat zijn. Technische -, mechanische- en chemische belastbaarheid is essentieel.

Functioneel en veilig met uitstraling

Vloerafwerkingen voor parkeergarages 0f daken betekenen meer dan een oppervlak met wat strepen. De belasting van het oppervlak, de condities van het gebouw en de gewenste uitstraling zijn van invloed op uw keuze voor een specifieke afwerking. Bezoekers moeten zich welkom en veilig voelen en hun auto met gerust gevoel kunnen achter laten. Faroni produceert en adviseert speciale coatingsystemen voor parkeerkelders en parkeerdaken, bijvoorbeeld daar waar u vocht vanuit de ondervloer kunt verwachten. Of kunnen we een toplaag antislip adviseren om de veiligheid in natte situaties te verhogen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw vragen vertalen naar het juiste systeem.

 

Scheur-overbruggende systemen

Faroni heeft in haar collectie een speciale scheur-overbruggende membraam voor parkeerdaken ontwikkeld waar u scheuren in de ondergrond kunt verwachten.Voor meer informatie of een passend advies kunt u contact opnemen met een van onze experts.

Voor intensief gebruik

Eigen fabricaat

Bij Faroni fabriceren en mengen we de grondstoffen voor onze producten zelf. We maken gebruik van hoogwaardige kunstharsen. Daardoor is de levensduur van onze slijtlagen lang. We hebben meer dan 30 jaar ervaring en onze dealers hebben ook ruime ervaring met het verwerken van onze systemen.

2 reacties

Laat een reactie achter