Inspiratie

Gietvloeren voor horeca

Faroni

25-10-2016

Doorsturen

De inrichting van uw horecazaak begint bij de vloer. Strak design, klassieke elegantie of een rauwe industriële look: de keuze voor een gietvloer is bepalend voor het karakter van uw café, hotel of restaurant.

Mooi en functioneel

Horecavloeren

Trendy? Jazeker. Steeds meer horecaondernemers kiezen voor een gietvloer. Waarom? U heeft veel keuze als het gaat om design, uitstraling en kleuren. Daarnaast biedt een gietvloer alles wat je van een horecavloer verwacht: slijtvast, eenvoudig schoon te maken en naadloos. Begin de inrichting van uw horecazaak met een gietvloer van Faroni.

 

Alle kleuren mogelijk

Een elegante eetzaal met een antracietkleurige gietvloer en een zilveren fonkeling? Zelf een patroon met kleuren gieten of een logo, foto of print in de vloer? Of in onze collecties kiezen uit tientallen voor u geselecteerde kleuren, patronen en instrooiingen. Onze experts hebben ervaring in horeca inrichting en hebben al vele horecavloeren gelegd. Zij helpen u graag met het maken van een keuze.

 

Beleving klant

De eerste indruk die uw gast krijgt als hij bij u de zaak in loopt is bepalend voor de beleving. Die beleving begint bij de vloer, en dat gaat verder dan alleen de kleur. Hoe zit het bijvoorbeeld met de akoestiek? Zeker in grote ruimtes kan een geluiddempende horecavloer daar een belangrijke rol in spelen.

 

Hygiëne

Door het ontbreken van naden passen onze horecavloeren perfect in uw HACCP systeem. Vloeistoffen, vuil en bacteriën: ze krijgen geen kans. Bovendien zijn de vloeren heel eenvoudig schoon te maken.

 

Handwerk

Omdat we de vloeren zelf met de hand leggen, is het resultaat altijd uniek. In onze troffelvloer zie je de sporen van het werk, de fonkeling in de Solid Silver en Soul vloeren is op geen enkele plek hetzelfde. Een horecavloer van Faroni verveelt nooit.

Voor intensief gebruik

Eigen fabricaat

Bij Faroni fabriceren en mengen we de grondstoffen voor de gietvloeren zelf. We maken gebruik van hoogwaardige, niet vergelende kunsthars. Daardoor ziet uw horecavloer er over 20 jaar nog net zo mooi uit. We hebben meer dan 30 jaar ervaring en onze eigen applicateurs gieten de vloer in uw restaurant of café. Een vloer die bestand is tegen het intensieve gebruik in een horecazaak.

0 reacties

Laat een reactie achter


INSCHRIJVEN

TIPS, INSPIRATIE EN NIEUWS

Faroni publiceert regelmatig nieuwe artikelen vol inspiratie en informatie. Schrijf u hier in voor ons nieuwsbrief en ontvang de artikelen als eerste.

Blijf up to date

INSCHRIJVEN

BLIJF UP TO DATE VIA ONZE NIEUWSBRIEF

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, innovaties en nieuws.

Blijf up to date


ook interessant

Relevante inspiratie

Sed in lacus mattis, facilisis urna sed lobortis elit.


Vraag het onze experts

Stel uw vraag en ontvang direct antwoord van onze experts via de live chat.

Vraag het onze experts

Stel uw vraag en ontvang binnen 48 uur advies van onze expert via email