Inspiratie

Gietvloer in uw badkamer

Faroni

25-10-2016

Doorsturen

Comfortabel, mooi en in heel veel kleuren verkrijgbaar. Een gietvloer in uw badkamer is bovendien perfect te combineren met vloerverwarming. We hebben in de door onze experts samengestelde collecties zeker de juiste vloer voor uw woning. We hebben verschillende technieken in huis waaruit u kunt kiezen voor de optimale beleving.

Strak en praktisch

Badkamervloer

Gietvloeren lijken haast wel gemaakt voor toepassing in de badkamer. Het geeft de ruimte een strakke designlook. Bovendien is de vloer waterdicht en naadloos, waardoor vuil en kalk geen kans maakt. Leg er vloerverwarming in en u staat lekker met uw blote voeten op de warme vloer.

 

Kleur geeft uw badkamer glans

Voor de badkamer kiezen we doorgaans voor rustige kleuren. Het is ten slotte een ruimte om in tot rust te komen. Bijvoorbeeld natuurlijke kleuren zoals mergel of klei, maar ook een betonlook is mogelijk. Wilt u strak design of elegantie? Ook daarvoor hebben we de juiste kleuren in onze collecties.

 

Trends in gietvloeren

Onze experts zijn op de hoogte van elke trend in badkamerinrichting. Bij het ontwerpen van de collecties hebben ze bijvoorbeeld gekeken naar de rauwe industriële look. Zo kunt u in de Touch Tec serie kiezen voor een prachtige betonlook gietvloer voor uw badkamer.

Wat ook heel goed werkt en uw badkamer veel elegantie meegeeft, is antraciet met een zilveren fonkeling: de Solid Silver vloer. Het zijn slechts enkele voorbeelden van gietvloeren voor uw badkamer die we voor u kunnen creëren.

 

Handwerk

We leggen de vloeren met de hand en daardoor is uw badkamervloer altijd uniek. Het leggen van een betonlook badkamervloer is echt vakmanschap waar we 30 jaar ervaring in hebben.

Blijft lang mooi

Eigen fabricaat

Bij Faroni fabriceren en mengen we de grondstoffen voor de gietvloeren zelf. We maken gebruik van hoogwaardige, niet vergelende kunsthars. De gietvloer in uw badkamer blijft er daardoor heel lang mooi uit zien. Zo blijft u genieten van het comfort en design.

1 reacties

Laat een reactie achter


INSCHRIJVEN

TIPS, INSPIRATIE EN NIEUWS

Faroni publiceert regelmatig nieuwe artikelen vol inspiratie en informatie. Schrijf u hier in voor ons nieuwsbrief en ontvang de artikelen als eerste.

Blijf up to date

INSCHRIJVEN

BLIJF UP TO DATE VIA ONZE NIEUWSBRIEF

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, innovaties en nieuws.

Blijf up to date


Vraag het onze experts

Stel uw vraag en ontvang direct antwoord van onze experts via de live chat.

Vraag het onze experts

Stel uw vraag en ontvang binnen 48 uur advies van onze expert via email