Inspiratie

Betonlook gietvloer

Faroni

25-10-2016

Doorsturen

Houdt u van design in uw woning en heeft u een uitgesproken smaak? Een betonlook vloer is eigentijds en een sieraad voor uw woning. Het geeft u ook heel veel opties voor de rest van de inrichting want op een betonlook vloer staat eigenlijk alles geweldig.

Hoogwaardige afwerking

Stoere betonvloeren

Een keuze voor een betonlook vloer is een keuze voor een stoere inrichting. Robuust meubilair, mooie doeken aan de wand en een rauwe maar toch stijlvolle vloer. Door onze innovatieve technieken zijn de betonlook vloeren ook uitstekend geschikt voor gebruik in woningen.

 

Grijs in verschillende tinten

Heeft u nog keuze qua kleur in een betonlook gietvloer? Tsja, daar kunnen we kort over zijn. Beton is grijs. Maar we hebben wel veel verschillende soorten grijs. En ook verschillende soorten afwerkingen van betonlook vloeren. Onze Touch Tec collectie biedt u verschillende keuzes in kleur en afwerking voor uw woning.

De Egyptenaren, Babyloniërs en Romeinen al gebruikten al beton, maar wel op een heel andere manier dan wij dat nu doen. Er zijn veel verschillende soorten betonlook vloeren en die zijn niet allemaal even slijtvast. Voor onze Touch Tec collectie zijn we gaan kijken of we technologie van betonlook vloeren konden verbeteren en dat is gelukt. We combineren nu de stijlvolle betonlook met een topkwaliteit epoxyvloer.

 

Handwerk

Omdat we de vloeren zelf met de hand leggen, is het resultaat altijd uniek. In onze troffelvloer zie je de sporen van het handwerk van onze applicateurs.

Stijlvol en solide

Eigen fabricaat

Bij Faroni fabriceren en mengen we de grondstoffen voor de gietvloeren zelf. We hebben 30 jaar ervaring en onze eigen applicateurs gieten de vloer in uw woning. Zo houden we zicht op het hele productieproces en kunnen we de kwaliteit waarborgen.

397 reacties

Laat een reactie achter


INSCHRIJVEN

TIPS, INSPIRATIE EN NIEUWS

Faroni publiceert regelmatig nieuwe artikelen vol inspiratie en informatie. Schrijf u hier in voor ons nieuwsbrief en ontvang de artikelen als eerste.

Blijf up to date

INSCHRIJVEN

BLIJF UP TO DATE VIA ONZE NIEUWSBRIEF

Altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties, innovaties en nieuws.

Blijf up to date


Vraag het onze experts

Stel uw vraag en ontvang direct antwoord van onze experts via de live chat.

Vraag het onze experts

Stel uw vraag en ontvang binnen 48 uur advies van onze expert via email